fbpx

1

Tipske Spletne Strani

Najbolj ugodni paketi

Tipske spletne strani so izdelane po predlogi ter izgledu, kot ga ima večina izdelanih spletnih strani. Vsi tipski paketi zajemajo tudi registracijo izbrane domene.

Kaj sploh so tipske spletne strani?

Kaj sploh so tipske spletne strani? Gre za spletne strani tipičnega izgleda, izdelane po standardni obliki. Njihov izgled je moderen in unikaten, imajo pa standardne klasične značilnosti, kot so: glava z logotipom in navigacijo na vrhu strani, vmes je vsebinski del in na dnu strani je noga.

Vsebinski del je standardne postavitve, domača stran zajema slider oz. izpostavljeno vsebino, ikonični ali slikovni opis dejavnosti in storitev, predstavitev podjetja oz. dejavnosti, galerija in kontakt.

tipske spletne strani

Tipske spletne strano so lahko tudi v sistemu “Onepage” (oglejte si Primer A), kar pomeni, da je celotna vsebina na domači strani, pri kliku na posamezne postavke v meniju pa se stran skrola gor in dol do določene sekcije. Podstrani je lahko neomejeno, naši vnaprej pripravljeni paketi pa vsebujejo različno podstrani.

Mali tipski paket vsebuje poleg domače strani še do 3 podstrani (ponavadi so to podstrani Predstavitev, Storitve in Kontakt). Srednji tipski paket vsebuje do 8 izdelanih podstrani, kar omogoča, da se na ločeni podstrani predstavijo še reference in posamezne storitve. Veliki tipski paket vsebuje do 16 izdelanih podstrani ter blog, ki lahko služi kot predstavitev novic in dogodkov. Povezan je tudi s Facebook pixlom, ki omogoča oglaševanje posameznih podstrani na družbenem omrežju Facebook.

Mali tipski paket

190 € +DDV

ENKRATNI STROŠEK

Najugodnejša predstavitvena tipska spletna stran s 3 podstranmi.

Naročite Mali tipski paket

Vpišite vaše podatke in poslali vam bomo ponudbo za izdelavo spletne strani po Malem tipskem paketu, v vrednosti 190 evrov (+DDV). Cena z DDV: 231,80 €

Plačilo v vrednosti 190 € (+DDV) oz. 231,80 € z DDV poravnate v enkratnem znesku – ob potrditvi ponudbe in podpisu pogodbe.

Naložite datoteke
Naložite lahko vaš logotip, vsebine v wordu, fotografije, načrt strani ...). Vsebine lahko pošljete tudi kasneje, preko maila ali Wetransferja.

Srednji tipski paket

390 € +DDV

MOŽNO PLAČILO NA 2 OBROKA

Predstavitvena tipska spletna stran z gostovanjem in do 8 podstranmi.

Naročite Srednji tipski paket

Vpišite vaše podatke in poslali vam bomo ponudbo za izdelavo spletne strani po Srednjem tipskem paketu, v vrednosti 390 evrov (+DDV). Cena z DDV: 475,80 €.

Plačilo na 2 obroka, vsak obrok v vrednosti 195 € (+DDV) oz. v vrednosti 237,90 € z DDV.

Prvi obrok poravnate ob potrditvi ponudbe in podpisu pogodbe, drugi obrok pa v 8 dneh po zaključenem projektu (objavljeni spletni strani).

V primeru enkratnega plačila (vnaprej) vam nudimo 3% popust na vrednost paketa. Končna cena: 378,30 € (+DDV).

Končna cena z DDV: 461,53 €.

Naložite datoteke
Naložite lahko vaš logotip, vsebine v wordu, fotografije, načrt strani ...). Vsebine lahko pošljete tudi kasneje, preko maila ali Wetransferja.

Veliki tipski paket

690 € +DDV

MOŽNO PLAČILO NA 2 OBROKA

Predstavitvena tipska spletna stran z gostovanjem, blogom in do 16 podstranmi.

Naročite Veliki tipski paket

Vpišite vaše podatke in poslali vam bomo ponudbo za izdelavo spletne strani po Velikem tipskem paketu, v vrednosti 690 evrov (+DDV). Cena z DDV: 841,8 €

Plačilo na 2 obroka, vsak obrok v vrednosti 345 € (+DDV) oz. v vrednosti 420,9 € z DDV. Prvi obrok poravnate ob potrditvi ponudbe in podpisu pogodbe, drugi obrok pa v 8 dneh po zaključenem projektu (objavljeni spletni strani).

V primeru enkratnega plačila (vnaprej) vam nudimo 3% popust na vrednost paketa. Končna cena: 669,3 € (+DDV). 

Končna cena z DDV: 816,5 €

Naložite datoteke
Naložite lahko vaš logotip, vsebine v wordu, fotografije, načrt strani ...). Vsebine lahko pošljete tudi kasneje, preko maila ali Wetransferja.

Kako izgleda tipska spletna stran?

Izgled vsake spletne strani je izdelan unikatno in je prilagojen vaši celostni podobi in logotipu. (barve, pisave, fotografije, grafike, …) Da pa si boste lažje predstavljali, kako lahko vaša tipska spletna stran izgledala, vam tukaj vam podajamo nekaj vnaprej pripravljenih izgledov.

PRIMER A (ONEPAGE)

tipska stran a

Pogosto
zastavljena
vprašanja

Kako poteka izdelava tipske spletne strani? Kako dolgo traja?

Kaj je domena in kako spletno stran urejamo?

Izdelava tipske spletne strani je postopek, pri katerem je dobro,

da najprej izveste nekaj osnovnih informacij …

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

ZAVRNI PIŠKOTKE
SPREJMI PIŠKOTKE
Scroll to Top

Kontakt

041 946 942

info@spletnestrani.org

Imate vprašanje? Pišite nam!